Συσκευαστήριο


Τα σύκα μαζεύονται ώριμα και μπαίνουν σε ειδικές λιάστρες όπου αποξηραίνονται για 6 – 7 ημέρες. Στη συνέχεια αποθηκεύονται και ύστερα από προσεκτική διαλογή και τηρώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής τα σύκα απεντομώνονται και έρχονται στο συσκευαστήριο, για πλύση και ξήρανση στα σύγχρονα μηχανήματά μας. Τέλος ακολουθεί η επεξεργασία και η μεταποίησή τους. Το συσκευαστήριό μας διαθέτει την απαραίτητη από το νόμο άδεια λειτουργίας καθώς και πιστοποιητικά απεντόμωσης και ποιοτικού ελέγχου κάθε παρτίδας.