Τα σύκα μαζεύονται
ώριμα και μπαίνουν σε ειδικές λιάστρες
όπου αποξηραίνονται για 6 – 7 ημέρες.
Στη συνέχεια αποθηκεύονται και ύστερα από προσεκτική διαλογή και τηρώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής τα σύκα
απεντομώνονται και έρχονται στο
συσκευαστήριο, για πλύση και ξήρανση
στα σύγχρονα μηχανήματά μας. Τέλος ακολουθεί η επεξεργασία και η μεταποίησή
τους. Το συσκευαστήριό μας διαθέτει την
απαραίτητη από το νόμο άδεια λειτουργίας
καθώς και πιστοποιητικά απεντόμωσης
και ποιοτικού ελέγχου κάθε παρτίδας.